10 Najlepszych Grillów, które sprawią, że Twoi członkowie rodziny będą szczęśliwi

Kuchnia

Nadchodzi lato i jest to najbardziej przyjemny sezon dla ludzi. Podczas ciepłej pogody ludzie mają tendencję do posiadania dobrego nastroju i cieszenia się ładną pogodą. Możesz zrobić swój dzień z jakimś smacznym jedzeniem i grill jest najlepszym sposobem na spędzenie czasu.

Grill to pyszne jedzenie, które ludzie uwielbiają jeść. Po prostu kochają jego smak i jest również łatwy do gotowania. Teraz możesz sprawić, że smak grilla będzie bardziej pyszny i niesamowity, dodając kilka nowych przepisów. Oto najlepsze 10 grillów, które musisz spróbować tego lata.

1. Grillowana wieprzowina

Wieprzowina jest jednym z najbardziej kochanych i pysznych mięs. Jest to bardzo łatwe mięso do gotowania i jest to również zdrowe mięso. Przepis tego grilla jest bardzo prosty i można go łatwo wykonać.

Składniki

– Jedna noga wieprzowa

– Jeden kubek piwa

– Dwie filiżanki cebuli

– Trzy łyżki cukru

– Trzy ząbki czosnku

– sól

– Pieprz

– Jedna łyżka masła

– Jedna filiżanka piwa

– 1/4 szklanki wody

Instrukcja

– Pokrój udziec wieprzowy i usuń kości, a następnie pokrój mięso.

– Posiekaj cebulę i posiekaj czosnek.

– Dodaj posiekaną cebulę i czosnek do miski i dobrze wymieszaj.

– Dodamy sól i pieprz i dobrze wymieszamy.

– Dodaj cukier do mieszaniny i dobrze wymieszaj.

– Wymieszaj piwo i wodę i dodaj je do miski.

– Wymieszaj masło i umieść je na patelni i podgrzej je przez 2 do 3 minut.

– Dodaj mieszaninę do miski i dobrze wymieszaj.

– Włóż miskę do lodówki na co najmniej 15 minut.

– Wyjmij wieprzowinę z lodówki i weź ją na tacę.

– Włóż wieprzowinę do grilla i grilluj przez 15 do 20 minut.

– Kiedy mięso jest ugotowane, usuń je z grilla.

– Podawaj na gorąco.

2. Grillowana wołowina

Wołowina jest jednym z najsmaczniejszych i najbardziej znanych mięs. Jest to bardzo zdrowe i pyszne mięso, które ludzie uwielbiają jeść. Przepis tego grilla jest bardzo prosty i można go łatwo zrobić.

Składniki

– Jeden stek wołowy

– Jedna łyżka soli

– Jedna cytryna

– Jedna cytryna

– Jeden ząbek czosnku

– Szczypta czarnego pieprzu

– Oliwa z oliwek

– Czerwony ocet winny

– tymianek

– Filiżanka czerwonego wina

– Filiżanka białego wina

Instrukcja

– Najpierw umyjemy mięso i osuszymy.

– Weź cytrynę i natrzyj nią mięso.

– Zmieszamy sól i czarny pieprz i dodamy do mięsa.

– Czosnek i tymianek włożymy do miski i dobrze wymieszamy.

– Włóż mięso do miski i przykryj je oliwą z oliwek i octem.

– Gotuj je w wysokiej temperaturze przez 10 do 15 minut.

– Dodaj czerwone i białe wino do miski i